UEFA'dan umut yok

Beşiktaş Yönetimi, Parma sınavında top toplayıcı çocuklara fiili müdahalede bulunan Ramazan ve Tümer için UEFA'ya itiraz edecek. Ancak Tahkim Kurulu'nun toplam beş maçlık cezaları onaylaması bekleniyor

Beşiktaş'ta, UEFA Disiplin Kurulu'nun, Ramazan ve Tümer'e verdiği cezaların şaşkınlığı yaşanıyor. Siyah-Beyazlılar, Disiplin Kurulu'nun, Parma ile İtalya'da oynanan UEFA Kupası karşılaşmasında top toplayıcı çocuklara fiili müdahalede bulunan Ramazan'a 3, Tümer'e 2 maç verdiği ceza için Tahkim Kurulu'na itiraz etmeye hazırlanıyor.

Ancak Beşiktaş'ın bu girişimden olumlu sonuç alma ihtimali zayıf. Özellikle ırkçılık ve çocuklara karşı şiddet konusunda duyarlı olan UEFA'nın toplam 5 maçlık cezalarda indirime gitmeyeceği bildirildi.

Şok cezalarla sarsılan Ramazan ve Tümer, UEFA'ya sert tepki gösterdi. Olayda ağır tahrik olduğunu belirten Ramazan, "Topun oyuna girmesini engellemek için ellerinden geleni yaptılar. Ayrıca ceza vermeden önce çocuklarla konuşan UEFA bizden savunma bile istemedi" dedi. Tümer ise "Top toplayıcı çocuklar rakip gibi davrandılar. Tahkime giderek hakkımızı sonuna kadar arayacağız" diyerek tepkisini dile getirdi.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları