Uçakta transfer zirvesi

Beşiktaş Başkanı, İspanyol teknik adama, "Transfer listenizi hazırlayın, istediğinizi alalım" dedi. Del Bosque, "Şu anda transfer istemiyorum. Ama yardımcılarımın Avrupa'da araştırmaları sürüyor" karşılığını verdi.

2006'ya kadar beraberiz
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, 2. Başkan Murat Aksu, Futbol Şube Sorumlusu Kıvanç Oktay dün Parma'ya giderken mini bir zirve yaptıkları teknik direktör Vicente Del Bosque'ye hem güven aşıladı, hem de transferde açık çek verdi. Demirören, Del Bosque'ye, "Parma maçını kazanırız ya da kaybederiz, ama unutmayın sözleşmenizin bitim tarihi olan 2006'ya kadar beraberiz" dedi ve şunları söyledi:

İstediğini alırız
‘Yönetim olarak maddi hiçbir sorunumuz yok. Ligin ikinci yarısından itibaren önümüzdeki yılın transferlerini yapmak için size tam yetki veriyoruz. Beşiktaş takımında eksik olduğunu düşündüğün mevkilerdeki oyuncuları rapor halinde bize bildir. İstediğin oyuncuyu alacak kapasitedeyiz. Türkiye değil Avrupa'nın örnek alacağı tesis ve mali güce sahibiz.’

Transfer istemiyorum
Türkiye'ye maceraya değil başarı kazanmaya geldiğini belirten Del Bosque, "Beşiktaş'ta yönetim, teknik heyeti ve futbolcu olarak yeni bir aile oluştu. Mutlu bir tabloya doğru ilerliyoruz. Şu anda transfer istemiyorum. Fakat yardımcılarım İspanya, Brezilya, Arjantin, İngiltere'de oyuncu izliyor. Ligin 2. yarısının ortalarında isimleri belirlerim" diye konuştu.

Tempo yükseliyor
İspanyol teknik adam, takımın her geçen gün temposunun yükseldiğine dikkat çekerken, futbolcularına güvendiğini söyledi. Kıvanç Oktay da transfer konusunda hassas davrandıklarını vurgulayarak, İspanyol hocanın vereceği rapor doğrultusunda gönderilecek ve kalacak oyuncular konusunda fikir alışverişinde bulunacaklarını söyledi. 

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları