Tümer ve Adem'le de yollar ayrılıyor!

Ara transfer döneminde Ailton’u Hamburg’a, Youla’yı Metz’e Güven’i Erciyesspor’a, Pancu’yu Rapid Bükreş’e ve kaleci Ramazan’ı Diyarbakırspor’a gönderen Beşiktaş, Tümer Metin ve Adem Dursun ile de yollarını ayırmak için düğmeye bastı.

Siyah beyazlı yönetimin, bekleneni veremeyen ve taraftarla araları iyi olmayan iki futbolcuya kulüp bulmaları için menajerleri devreye soktuğu belirtildi. Yönetimden aldıkları yetki üzerine Tümer ile Adem’i yurt içi ve yurt dışından bazı takımlara öneren menajerler Erol Karsan ile Derya Akkar’ın Alman ve Belçika kulüplerinden olumlu yanıt aldığı ifade edildi.

Tümer’in taliplisi çok

Menajer Akkar, özellikle Tümer’in Avrupa’dan çok sayıda taliplisinin olduğunu vurgulayarak, "Tümer A Milli Takım’da oynadığı için Avrupa’da piyasası olan bir futbolcu. Almanya ve Belçika’dan bazı kulüplerin yanı sıra Galatasaray, Trabzonspor, Gençlerbirliği ve Denizlispor istiyor. Adem Dursun’un da aynı şekilde çok sayıda taliplisi var" diye konuştu.

Bu arada teknik direktör Jean Tigana’nın futbolculara, "Gelecek sezon yola kimlerle devam edeceğimi bilmek istiyorum. Takımdan ayrılmak isteyenler bir an önce bize bildirsin" dediği belirtildi.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları