Tribünde casus

Şampiyonluk yolunda önemli bir kayba uğramak istemeyen Fenerbahçe, şimdiden Beşiktaş karşılaşmasını düşünmeye başladı. Ankaragücü ile İnönü’de mücadele eden Siyah - Beyazlı ekibi, teknik direktör Daum’un yardımcısı Koch takip etti. Alman teknik adam 90 dakika boyunca not tuttu ve elindeki teybe Beşiktaş’ın aksayan yönlerini kaydetti.

Carew’den yönetime mesaj
Ankaragücü önünde başarılı bir futbol sergileyen ve rakip filelere iki gol bırakan Beşiktaş’ın yıldızı John Carew, attığı ilk gol sonrasında yöneticileri işaret etti ve “Bu gol sizin için” mesajını verdi. Norveçli futbolcu attığı ikinci golden sonra ise teknik direktör Rıça Çalımbay’ın yanına giderek sevincini hocasıyla paylaştı.

Sergen-Cenk suskun kaldı
Beşiktaş-Ankaragücü karşılaşmasının iki futbolcu açısından apayrı bir önemi vardı. Bugüne kadar ligde toplam 99 gol atan Sergen Yalçın eğer bir gol daha atsaydı 100’ler kulübüne girecekti. Aynı şekilde Sarı-Lacivertliler’in yıldızı Cenk İşler de rakip filelere iki gol bıraksaydı aynı gururu yaşayacaktı. Ancak iki futbolcu da bu amaçlarına ulaşamadı. Kara Kartal’ın teknik direktörü Rıza Çalımbay ise maçın 58. dakikasında Sergen’i oyundan alarak yerine Daniel Pancu’yu sahaya sürdü.

Aksu-Aydın buluşması
Beşiktaş İkinci Başkanı Murat Aksu Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın ile maç öncesi bir yemekte biraraya gelip başarı dileğinde bulundu. Evlerinde oynadıkları maçlarda bu tip organizasyonlara devam edeceklerini belirten Aksu, karşılaşmayı Sarı- Lacivertli kulübün patronu Aydın’la birlikte Şeref Tribünü’nde yanyana takip etti.

PAF’ta da Beşiktaş
Fulya Tesisleri’nde oynanan Profesyonelliğe Aday Futbolcular (PAF) Ligi maçında Beşiktaş, Ankaragücü’nü 3-0’lık skorla geçti. Rakibi karşısında çok üstün bir oyun çıkaran Kara Kartal’ı galibiyete ulaştıran goller Adem (2) ve Soner’den geldi.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları