Transferler nasıldı?

Trabzon'da bekleneni veremeyen Tomas Jun, dün 64. dakikada oyuna girdi. 26 dakikada 7 kez topla buluştu, 3 isabetli, 2 isabetsiz pas attı.

Büyük umutlarla geldiği Trabzonspor’daki serüveninde hayal kırıklığı yaşayan ve ligin ilk yarısını golsüz tamamladıktan sonra Beşiktaş’a transfer olan Tomas Jun, dün Gençlerbirliği karşısında forma şansı buldu. Hafta arasında ilk 11’de yer almayacağı açıklanan Çek futbolcu, beklendiği gibi müsabakanın ikinci yarısında sahaya çıktı. 64. dakikada çıkan Sergen’in yerine oyuna giren Tomas Jun, oldukça vasat bir performans sergiledi, yine şeytanın bacağını kıramadı.

Oyunda kaldığı 26 dakika boyunca toplam 7 kez topla buluşan genç futbolcu, 3 isabetli, iki isabetsiz pas kullandı. Kendisine bir de faul yapılan Tomas Jun, ilk sınavında beklentilere yanıt veremedi. Bu arada Beşiktaş’ın son transferlerinden biri olan Bobo, Gençlerbirliği müsabakasını tribünde izledi ve yeni takımı hakkında bilgi edinmeye çalıştı. Bu arada Brezilya’lı vatandaşı hakkında yorum yapan Ankaragücü’nün oyuncusu Heverton ise, “Özellikle kafa toplarında çok iyidir” ifadesini kullandı.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları