"Transfere başladık!"

İkinci yarı itibariyle Beşiktaş’ın başına geçen Rıza Çalımbay, Ankara’da çok özel açıklamalar yaptı. Tüm planlarını gelecek sezon üstüne kurduğunu ifade eden Çalımbay şöyle konuştu: “Ancak bu, kalan maçlarımızı boşlayacağımız anlamına gelmesin. Çok zor 4 rakibi devirdik, ancak sonra düşüşe geçtik. Beşiktaş ilk devrede Trabzonspor mücadelesinin ardından çıkışa geçmişti. Biz daha ileri gidip, ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz.”

‘Transfere başladık’

“İşte bu nedenle de rakiplerin zirvede mi yoksa dipte mi olduğu benim için hiç farketmiyor. Yıllarca bu takımda futbol oynadım ve bir gerçeği çok iyi anladım: Beşiktaş sahaya her zaman kazanmak için çıkar. Takım içinde de bunun aksini düşünen kimse olamaz. Şimdiden transfer çalışmalarımızı başlattık. Öncelikle yabancı transferini bitirmeyi planlıyoruz. Erken olduğu düşünülmesin, çünkü Avrupa’da bu işler, en geç Nisan ayında bitiriliyor.”

Tehdit gibi sözler

“Yerliler konusunda da temaslarımız var. Yerli futbolcu alımında takas yöntemini de kullanabiliriz. Şu an itibariyle çok netleşmiş bir listemiz olduğunu söyleyemeyiz. Ancak bu konuda bize oyuncular yardımcı olacak. Elbette onların gösterecekleri performans, bizlere ışık tutacak. Biz, hiç bir futbolcunun geçmişiyle ilgilenmeyiz. Önemli olan takıma ne vereceğidir. İşte bu düşünceyle hareket ediyoruz.”

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları