Transfer harekatını Töre başlatacak

West Ham'ın ilgilendiği Gökhan Töre'ye 15 milyon Euro seviyelerinde değer biçen Beşiktaş'ımız, kaynak yarattıktan sonra birbiri ardına imzalara başlayacak. Kartal, ilk olarak EURO 2016'da Polonya ile yıldızı parlayan Kamil Glik'in işini bitirecek.

Transfer sessiz takımlarından Beşiktaş'ımız, imzaları attırmak için Gökhan Töre'nin satışını bekliyor.

Bir süre önce Gökhan Töre ve Atiba Hutchinson ile ilgilendiğini açıklayan Slaven Bilic'in takımı West HamBeşiktaşımız'a henüz resmi bir teklifte bulunmadı.

Atiba'yı satmayı kesinlikle düşünmeyen Beşiktaş'ımızİngiliz kulübü West Ham ile başlayacak Gökhan Töre pazarlığını ise 15 milyon Euro'dan açmayı planlıyor.

Bu şekilde transferler için gerekli kaynağı yaratmayı planlayan yönetimimiz, beklemeye aldığı oyuncular ile sözleşme imzalayacak.

GÜNEŞ TRANSFERLERİ BEKLİYOR

Eğer Gökhan Töre'nin satışı gerçekleşmezse Beşiktaş'ımızUEFA ile yaptığı anlaşma yüzünden bonservis bedeli ödeyerek herhangi bir transfer yapamayacak.

Bu durum başta defans olmak üzere takviye isteyen teknik direktörümüz Şenol Güneş'in de elini zayıflatacak. Geçen sezon özellikle stoper mevkiinde büyük sıkıntı çeken Beşiktaş'ımız, bu sezon savunmayı sağlama almak istiyor.

Transfer çalışmalarını başlatan Beşiktaş'ımızİngiltere'den gelecek haberi beklemeye başladı.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları