Tigana: Sistem çalıştı

Karşılaşmanın ardından bir basın toplantısı düzenleyen Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Samsunspor'a karşı özellikle ikinci yarı daha iyi oynadıklarını ve maçı kazanmayı başardıklarını söyleyerek, "İbrahim Toraman ve Cordoba'nın sakatlanması, oyun düzenimizi bozdu. Özellikle ilk yarıda ikili mücadelelerde hiç yoktuk. İkinci yarı daha iyi oynadık. Üst üste golleri bulduk, maçı kazandık. Bu akşamın en güzel yanlarından biri de gol yememiş olmamız'' dedi. Önlerinde oynayacakları daha çok maç olduğunu da belirten Tigana, "Haftada 3 maç yapacağız. Bu yüzden tüm oyunculara ihtiyacım olacak. Yedek oyunculara da aynı şekilde ihtiyacım olacak'' şeklinde konuştu.

Tigana, karşılaşmada güzel bir gol kaydeden Sergen ile ilgili de, ''Sergen, sakatlığı nedeniyle bazı antrenmanlarda yer almadı. Cumartesi günü Gençlerbirliği maçında oynamasını umuyorum. Sergen, çok kaliteli bir oyuncu. Onun oyun dehası bende yoktu. Ben, çok koşan bir oyuncuydum'' diye konuştu.

Tigana, Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağıyla ilgili olarak da, ''Türkiye'yi çok seviyorum. Çalışma ortamı, her şey çok güzel. Bu saatten sonra kalmam kulübün isteklerine, hırsına ve hedeflerine bağlı. Ben çok hırslıyım. Büyük rekabet istiyorum, ancak profesyonelliğimi sonuna kadar sürdüreceğim'' dedi.

Beşitaş'ın yeni transferleri Tomas Jun ve ''Bobo''lakaplı Da Silva'yı önceden tanımadığını belirten Tigana, "Jun'u sadece kasetten, 30 dakika izlemiştim. Da Silva'yı da tanımıyorum, ama Brezilya'daki arkadaşlar, iyi olduğunu söyledi. Kendisi hakkında olumlu telefonlar aldık'' diye konuştu.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları