Tigana şaşırttı!

Beşiktaş’ta istifa eden Çalımbay’ın yerine düşünülen Fransız teknik adamın Paris’teki görüşmede Başkan Yıldırım Demirören’e ağır şartlar öne sürdüğü öğrenildi. Halen boşta olan tecrübeli çalıştırıcının 1.5 saat süren toplantıda beklenmedik taleplerde bulunması Demirören ile beraberindeki Genel Sekreter Kenan Öner’i adeta şaşkına çevirdi.

Beşiktaş'ın sezon sonuna kadar anlaşma yapmayı planladığı Tigana’nın görüşmede, Demirören’e ‘Gelirsem bu uzun vadeli olur. En az 3 yıllık mukavele isterim. Yıllık 1 milyon euro’dan aşağı imza atmam ve bu paranın yarısını peşin isterim’ dediği öğrenildi. Demirören’in Tigana’nın istediği ücreti astronomik bulduğu ve keyfinin kaçtığı belirtildi.

Fransız hocanın isteklerinin bununla da sınırlı kalmadığı ve ocak ayındaki ara transferde de en az 2 yabancının alınmasını şart koştuğu öğrenildi. Görüşmede Kartal’a ekibiyle geleceğinin de altını çizen Tigana, Fransız Haber Ajansı AFP’ye yaptığı açıklamada ise ayrıntılara girmezken ‘Beşiktaş’la görüştüm ama pazarlık yapmadım’ diyerek isteklerini saklı tuttu.

Ekşi ile devam

BU arada yönetimdeki bazı isimlerin Tigana’nın transferinin askıya alınmasını istediği ve devre arasına kadar Mehmet Ekşi, Ulvi Güveneroğlu ve Gordon Milne üçlüsüyle devam edilmesini talep ettikleri öğrenildi. Öte yandan listedeki isimlerle görüşmelerin bütün hızıyla devam ettiği öğrenilirken, Asbaşkan Kıvanç Oktay, ‘Yakında sorunu çözeceğiz’ dedi.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları