"Tigana giderse daha iyisi gelir"

Başkan Demirören, Fransız teknik adamla sezon sonuna kadar opsiyonlu anlaşmaları bulunduğunu belirtti ve “Tigana Beşiktaş’ta mutlu olduğunu söylüyor ve biz de kendisinden memnunuz. Eğer sezon sonunda Tigana ile anlaşamazsak Tigana’dan daha iyi bir hocayı Beşiktaş’a getireceğiz” diye konuştu.

Yeni hedeflerinin yeniden yapılanma olduğunu anlatan Demirören toplantıda şunları söyledi: Tigana ile şimdiden geleceğin Beşiktaş'ını yaratmak için çalışmalara başladık. Eski futbolcumuz Zago ile Zidane’ı keşfeden hoca, bizim adımıza Beşiktaş’a futbolcu arıyor.

İbrahim Toraman, Beşiktaş’ın kaptanı olacak. İbrahim Toraman’ı daha şimdiden Sergen ve Tayfur ile yaptığımız toplantılara alıyorum. Tümer’in her futbolcu gibi Beşiktaş’tan ayrılma hakkı var. Tomas Jun Çek Milli Takımı’nda kendisini ispatladı. Trabzonspor ile yapılan sözleşme gereği sezon sonunda istersek bu futbolcuyu kadromuzda tutma opsiyonumuz var. Eğer yönetimime bir oy vermem gerekiyorsa on üzerinden yedi veririm. Yabancı sayısını artırdığımız zaman alt yapı diye bir şey kalmaz. Uzun vadede Milli Takım’a futbolcu bile veremeyiz. Türk futbolunun geleceği adına yabancı kontenjanının artırılmasına karşıyız.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları