‘Tek çarem var, çalışmak’

Göztepe engelinin aşılmasında başrolü oynayan Veysel Cihan, "Ben hem adam, hem de iyi futbolcu olmak için çalışıyorum" dedi 

Türkiye Kupası’nda Göztepe engelinin aşılmasında başrolü oynayan, bulduğu şansı iyi değerlendirerek Kartal’da kalmayı garanti altına alan Veysel Cihan, Beşiktaş günlerini anlattı. Bilgili Yönetimi ile anlaştığını, Demirören Yönetimi’yle sözleşme imzaladığını belirten golcü futbolcu, “Kafamda bazı şüpheler oluşmuştu. Ancak geride kalan süreçte doğru karar verdiğimi gördüm. Biteceğimi düşündüğüm anda Kıvanç Oktay, Murat Aksu ve diğer yöneticiler yanımdaydı” ifadelerini kullandı.

Kötü oynadığı Denizlispor maçından sonra uzun süre kadroya giremediğini vurgulayan Veysel şöyle devam etti: “İlk kez bu kadar büyük bir kulübe geldim. Gördüm ki, her şey dışarıdan bakıldığı kadar kolay değilmiş. Hiç bu kadar yedek kalmamıştım. Şimdi çıkıp da ‘çok huzurluyum, psikolojim iyi’ desem, yalan söylemiş olurum. Ancak şunları söyleyebilirim; iyi bir profesyonel gibi davranmaya çalışıyorum. Çünkü burada kaldığım sürece çalışmak, hizmet vermek zorundayım. Başka çarem yok.”

‘Adam var, adamcık var’
“14-15 hafta oynamadıktan sonra sahaya çıkınca insan zorlanıyor. İdman başka, maç başka. En büyük artım, kendine olan güvenim. Güvenin varsa, sıkıntıları aşarsın, yoksa bitersin. Büyük hedefleri olan insanlar, zorluk derecesi yüksek seçenekleri işaretler. Madem tercihimi böyle kullandım, yaşanması gerekenlere katlanmak zorundayım. Pes edersem başaramam. Futbol gelir geçer, ama adamlık kalır. Adam var, adamcık var. Ben hem adam hem de iyi futbolcu olmak için çalışıyorum.” 

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları