Taraftarımız Ömer'i bağrına bastı!

Futbolcumuz Ömer Şişmanoğlu, Kardemir Karabükspor maçında attığı klas gol ve mücadelesiyle tribünlerin sevgisini kazandı.

Ömer Şişmanoğlu attığı klas gol ve mücadelesiyle tribünlerin sevgisini kazandı. TaraftarlarımızŞenol Güneş'in 60'da Adriano ile değiştirdiği Ömer Şişmanoğlu'nu oyundan çıkarken ayakta alkışladı.

Beşiktaşımızın başarılı oyuncusu Ömer Şişmanoğlu maç sonrası, "İlk önce takımı tebrik etmeliyim. Çok iyi mücadele ettik ve 3i-1 kazandık. Kadromuz geniş ve kaliteli oyuncularımız var. Kim oynarsa oynasın yüzde 100'ünü vermeli. Ben de hangi bölgede olursa olsun elimden geleni yapıyorum. Rakiplerin bizi evimizde yenmeleri zor olur çünkü taraftarımız inanılmaz. Zaten maçta tüylerim diken diken oldu. Hepsine teşekkür ederiz" yorumunu yaptı.

Beşiktaşımız'da gollere Türk damgası

Beşiktaşımızın geride kalan 3 lig maçında attığı 9 gol de Türk oyunculardan geldi. 4-i1 kazanılan Alanya maçında Cenk (2), Oğuzhan ve Olcay golleri kaydetmişti. 2i-2'lik Konya maçında Olcay ve Cenk'le 1 puan alan Beşiktaş Karabükspor karşılaşmasında da Cenk Tosun, Ömer Şişmanoğlu ve Oğuzhan Özyakup ile galibiyete uzandı.

Beşiktaş'ımız formasıyla 2.5 yıl sonra gol atan Ömer Şişmanoğlu, son golünü 7 Şubat 2014'te Gaziantepspor ağlarına göndermiş.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları