"Taraftar olsaydı farklı olurdu"

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, seyircisiz oynanan maçın zevkli olmadığını, taraftarların olması durumunda Gençlerbirliği maçının daha farklı sonuçlanabileceğini söyledi. Çalımbay, "Taraftar coşkusuyla belki bu maçı alabilirdik. Özellikle Galatasaray yenilgisinden sonra morale ihtiyacımız vardı" dedi.

Maçın ikinci yarısının son bölümünde futbolcularının ortaya koyduğu oyundan memnun olduğunu kaydeden Çalımbay, "İstediğimiz olmadı, ama son dakikalarda birçok pozisyon bulduk. Bunları değerlendirsek, kazanabilirdik" diye konuştu.

Takımla birlikte hazırlık dönemi geçirmediği için bazı şeyleri resmi maçlarda denemek zorunda kaldığından yakınan Rıza Çalımbay, bundan sonraki maçlarda ellerinden geleni yaparak iyi sonuçlar almaya çalışacaklarını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor ile hafta sonunda deplasmanda oynayacakları maçın kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Çalımbay, bu karşılaşmayı kazanarak, daha sonraki Trabzonspor maçına moralli çıkmak istediklerini bildirdi.

Çalımbay, kadroya almadığı Çağdaş, İbrahim Üzülmez ve Ali'yi dinlendirmek istediğini, bu nedenle Gençlerbirliği karşısında oynatmadığını sözlerine ekledi.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları