Talisca'dan Beşiktaş'a transfer mesajı

Beşiktaş'ta geleceği tartışılan Anderson Talisca, geri dönececeğini ima eden bir paylaşım yaptı. İşte Beşiktaş - Talisca temaslarında son gelişme...

Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Anderson Talisca, takıma katılacağını belirten bir fotoğraf paylaştı.

Takıma dönüp dönmeyeceği yönünde çelişkiler bulunan Talisca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Yoldan çekilin, ben geliyorum" ifadesini kullandı.

FİKRET ORMAN'DAN TALISCA AÇIKLAMASI

Pepe'nin imza töreninden sonra Talisca'nın zam istediği yönünde çıkan haberleri de değerlendiren Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Talisca ile gelen rapor bana annesiyle alakalı bir durum olduğu yönünde. Talisca ile kontratımız var ve sözleşmemiz neyi gerektiriyorsa onu yaparız.Geçen sezon Talisca önemli bir performans gösterdi ama bir bölümde de sakatlık vardı. İyi de paralar kazanıyor, Allah daha da çok versin. Talisca bizim kiralık oyuncumuz var, biz dönem dönem sözleşmede iyileştirmeler yapıyoruz ama bu durum sözleşmesi bizde olan oyuncular için geçerli. Talisca'nın ise sözleşmesi nasılsa öyle devam edecek. Talisca'nın sözleşmesi için bir zam zorunluluğumuz yok, bu yapılacaksa da yönetimimizin jesti olarak yapılır ama böyle bir durumda da bunun için asla yapmam. Beşiktaş'ın kuralları vardır ve ben bu kuralları asla değiştirmem" dedi.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları