Talisca: "Büyük bir kulüpteyim"

Beşiktaşımızın yeni transferi Anderson Talisca, Brezilya basınına yaptığı açıklamada seneye Benfica'ya geri döneceğini söyledi.

Beşiktaşımızın satın alma opsiyonlu olarak Benfica'dan kadrosuna kattığı Anderson Talisca, Brezilya basınına açıklamalarda bulundu.

Genç oyuncu Türkiye'ye ilk günlerinin oldukça güzel geçtiğini belirtirken; "Adaptasyon süreci oldukça sakin geçti. Türkiye çok güzel bir ülke, insanlar kötü şeyler konuşmuyor. Yeni takım arkadaşlarımla birlikte yaşamak harika. Şu ana kadar en iyisi bu diyebilirim. Beşiktaş'ta olmaktan çok mutluyum, büyük bir kulüpteyim" diye konuştu.

Beşiktaşımızın 2 milyon euro kiralama bedeli ödediği Sambacı, sezon sonunda Portekiz ekibine döneceğini söylerken; "Benfica'da kötü geçen kısa bir periyot nedeniyle sanırım ben suçluyum. Tatilsiz bir yıl geçridim ve kaslarım artık yorulmuştu, sakatlık geçirmem kötü oldu. Bazı hatalar yaptım, benim ilerlememi engelledi. Ancak geri döneceğim. Daha olgunum, insan olarak daha da geliştim. Portekiz'e gittiğimde sadece 19 yaşındaydım, çok fazla şey öğrendim. Benfica'ya geri döneceğim" ifadelerini kullandı.

Siyah-beyazlı kulübümüz, Benfica ile gelecek vadeden yıldız adayı için 25 milyon euroluk bir satın alma opsiyonu üzerinden anlaşmaya varmıştı.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları