Stopere, Premier Lig'den aday!

Stoper arayan Beşiktaş'ımız, İngiltere'de küme düşen Aston Villa'nın yıldızı Joleon Lescott ile görüşmeye başladı. Daha önce de Beşiktaşımızın transfer listesine giren İngiliz futbolcu Joleon Lescott ile pazarlık sürüyor

Beşiktaş'ımızCristian Zapata'nın Milan'da kalmasının ardından Aston Villa'nın stoperi Joleon Lescott ile görüşmeye başladı.

İngiltere'de küme düşen Aston Villa'dan ayrılmak isteyen Lescott'un menajerinin Beşiktaş'ımız ile temasa geçtiği ve Beşiktaşlı yöneticilerin de bu talebi gündemine aldıkları ortaya çıktı. Daha önce de Beşiktaşımızın gündemine gelen ancak transferi bir türlü gerçekleşmeyen Lescott'un maliyetinin de çok yüksek olmadığı ifade edildi.

Yönetici Erdal Torunoğulları'nın İngiliz futbolcuyla geçtiğimiz hafta bir görüşme yaptığı ortaya çıktı. Transfer listesindeki Zapata'nın Milan'da kalmasının ardından Lescott ile dün de bir görüşmenin yapıldığı vurgulandı.

SKRTEL, SERDAR AZİZ VE GLİK

Lescott'un Amerika'dan da teklif aldığı ancak Beşiktaşımızın Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olması nedeniyle tercihinin Beşiktaş'tan yana olduğu belirtildi.

Liverpool'dan Martin SkrtelBursaspor'dan Serdar AzizTorino'dan Kamil Glik ve serbest durumdaki Nicolas Nkoulou'yu listesine alan Beşiktaş'ın gelecek sezon planlamasında iki stoper transferi olduğu belirtildi.

33 yaşında Aston Villa'da forma giyen İngiliz stoper Joleon Lescott, 1.88 boyunda. Kariyerinde Wolverhampton, Everton, Manchester City, West Bromwich gibi takımlarda oynayan LescottAston Villa formasıyla bu sezon 31 maça çıktı ve 2 gol attı. İngiliz stoper takımı Aston Villa'nın küme düşmesine de engel olamadı.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları