Sosa: "Yine şampiyon olacağız"

Beşiktaşımz'da 8 Temmuz'dan beri süren Sosa krizi bitti. Arjantinli, Türkiye'de kalmak istemeyen eşini sonunda ikna etti. Takım arkadaşlarından özür dileyen yıldız oyuncu, "3. yıldızı göğsümüze takacağız" dedi.

Beşiktaşımız'da sezon açılışından bu yana süren Jose Sosa krizi dün çözüldü. 

Siyah beyazlı takımımızla devam kararı alan Arjantinli, takım arkadaşlarından özür dileyip, yeniden çalışmalara başlarken, üçüncü yıldız sözü verdi. Kadro dışı kararı kaldırılan Sosa, "Bazı sıkıntılar yaşadım ve bu yüzden ayrılmak istedim. Geçen yılki performansımı yeniden yakalayacağım ve takım olarak göğsümüze 3. yıldızı takacağız" dedi. 

Bu gelişmeden çok memnun olan teknik direktörümüz Şenol Güneş, antrenman eksiği olan Sosa'ya özel bir program uygulayarak, lige hazırlayacak.

SÖZLEŞMEDE İYİLEŞTİRME OLABİLİR

Peki kriz nasıl aşıldı? Sosa, önceki gün Başkanımız Fikret Orman ve Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner ile buluştu. Orman, "Daha önce de söyledik, 8 milyon Euro'luk bonservis ücretinin ödenmesi halinde gidebilirsin. Taviz veremeyiz" dedi. Arjantinli ise, Türkiye'den ayrılmak isteyen eşini sonunda ikna ettiğini belirterek, "Şampiyonluğu kazanırken ayrılacağım aklıma gelmemişti. Ama eşim olaylar nedeniyle tedirgin oldu. Sorunu çözdük, kalıyorum" dedi. Sosa'nın sözleşmesinde bir iyileştirmenin de yapılması bekleniyor.

REST ÇEKMİŞTİ

Sosa, terör olayları gerekçesiyle ayrılmak istedi. Sezon açılışına katılmayan Arjantinli, daha sonra ikna edildi. 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Avusturya kampında da idmana çıkmayan Sosa, kadro dışı bırakıldı. Başkan Fikret Orman, "8 Milyon Euro getir, git" diyerek, Sosa'ya rest çekti. Kulüp dün Sosa'nın affedildiğini açıkladı.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları