"Son vuruşları iyi yapamadık"

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Diyarbakır'a galibiyet için geldiklerini ve maçın kendi kontrollerinde geçtiğini belirterek, "Fakat maalesef son pasları değerlendiremedik. Son vuruşları iyi yapamadık" dedi.

Dyarbakırspor maçının Beşiktaş'ın başına geldiğinden beri en çok gol pozisyonuna girdikleri karşılyaşma olduğunu söyleyen Çalımbay, "Takımımın oyunundan çok memnunum. Gol atmayı da başarırsak daha iyi olacak. Maç sırasında Trabzonspor'u düşünmüyor kendi maçımıza bakıyorduk. Bu maçtan galip gelebilseydik puan farkı 5'e inecekti ve büyük avantaj yakalayacaktık. Bundan sonra gelecek maçlara bakacağız" diye konuştu.

Diyarbakırspor Teknik Direktörü Oğuz Çetin ise Beşiktaş karşılaşmasından puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Oğuz Çetin, bu maçın kendileri için büyük öneme sahip olduğunu belirterek, şöyle konuştu: "Özellikle dünkü maçlardan sonra düşme potasındaki takımların arasındaki puan farkı azaldı. Mücadele açısından oyundan memnunuz. Çok top kaybı yaşadık. Top kaybettiğimizde Beşiktaş üzerimize geldi. Jupi'yi oyuna aldıktan sonra denge daha iyi oldu. Oyuncularımın top kaybında kaleci devreye girerek çok önemli toplar kurtardı. Türkiye'nin en iyi futbol oynayan takımlarından biriyle oynadık. Puan aldığımız için mutluyuz."

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları