Sheriff kafilesi İstanbul'da

Futbolda Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında yarın Beşiktaş ile karşılaşacak Moldova temsilcisi Sheriff, İstanbul'a geldi.

Öğle saatlerinde uçakla Atatürk Havalimanı'na gelen Sheriff kafilesi, daha sonra dinlenmek üzere konaklayacağı Sheraton Oteli'ne hareket etti.
Havalimanında basın mensuplarına açıklama yapan futbolculardan Kennedy Chinwo, genç bir takım olduklarını ve Beşiktaş'ın önemli oyuncuları olduğunu bildiklerini ifade ederek, ''Bu bir savaş değil, sadece oyun. Turu geçmek için elimizden geleni yapacağız dedi.

Oyunculardan Sergei Paschin de tur şanslarının sorulması üzerine, Beşiktaş'ı yüzde 60 oranında turu geçmeye yakın gördüğünü söyledi. Paschin, ''Beşiktaş'ın bütün oyuncularını tanıyorum. İstanbul'da alınacak beraberlik bizim için iyi bir sonuç olur'' diye konuştu.

Sheriff Teknik Direktörü Leonid Koutchouk, bu akşam, kamp yaptıkları otelde maçla ilgili basın toplantısı düzenleyecek. Moldova temsilcisi de hazırlıklarını BJK İnönü Stadı'nda akşam yapacağı idmanla tamamlayacak.
Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları