Sevindiren gelişme!

John Carew'den iyi haber... 22 Temmuz 2004’te Partizan ile yapılan hazırlık maçından gelen bir haber, Siyah-Beyazlılar’a büyük bir şok yaşatmıştı. Dünyaca ünlü transfer John Carew, Sırbistan Karadağ ekibi savunma oyuncularının yaptığı sert müdaheleler sonrası 13. dakikada sakatlanmış, 20’de de yerini Veysel’e bırakmıştı. Doktorların o günlerde yaptığı açıklamalar da olumsuzdu: “En az 10 gün özel idman programı uygulanacak, daha sonra da yavaş yavaş takıma katılacak...”

Bu açıklamalar bir anlamda, Carew’in lige gecikmeli başlayacağına işaret ediyordu. Ancak güçlü bir fiziğe sahip olan Norveçli yıldız, beklenenden daha kısa sürede iyileşti. Yaklaşık bir hafta önce takımla birlikte antrenmanlara başlayan siyahi oyuncu, dünkü antrenmanda da forvetteki partneri Ahmed Hassan ile birlikte döktürdü. Teknik heyetin, sağlık kurulu ile yaptığı toplantı sonrası Carew’i Malatya kadrosuna dahil etme kararı aldığı öğrenildi.

Yaptığı iki revizyonda 10 futbolcunun biletini kesen Vicente Del Bosque, Malatyaspor maçı öncesi hayli rahat. Çünkü sadece iki eksiği var; Tayfur Havutçu ve Tümer Metin... Hertha Berlin ile oynanan ilk hazırlık mücadelesinde kırmızı kart gören ve raporların ardından tedbirli olarak Disiplin Kurulu’na sevkedilen Tümer, kafileye dahil edilmeyecek. Tedavisi süren Tayfur ise belki sahada ter dökemeyecek, ama menacer olarak kulübedeki yerini alacak. 

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları