Seriye devam!

Rıza Çalımbay yönetimindeki 4 maçından da galibiyetle ayrılan Beşiktaş, puan cetvelinin alt sıralarından kurtulma savaşı veren Sakaryaspor’u saat 16.30’da ağırlıyor. Geçen hafta yenilmesine karşın, disiplinli futboluyla Galatasaray’a kök söktüren konuk ekipte meniskus ameliyatı olan Gökhan Çalışal dışında eksik bulunmuyor. Hafif sakatlığı bulunan Abdülkadir hakkında ise son karar maç saatinde verilecek. Siyah-Beyazlı ekipte de Berkant forma giyemeyecek.

Müthiş çıkış yakaladı

Sezona çok kötü bir başlangıç yaparak taraftarlarını düş kırıklığına uğratan Beşiktaş, 8. haftadaki Trabzonspor yenilgisinin ardından ligde mağlubiyet yüzü görmedi. Trabzon deplasmanının ardından ligde yaptığı 12 maçın 10’unu kazanan, 2’sinde berabere kalan, topladığı 32 puanla bu periyottaki en başarılı takım unvanını alan Kara Kartallar’ın, 18. haftada 1-1 sonuçlanan Gençlerbirliği karşılaşması, kural hatası nedeniyle 9 Mart’ta tekrarlanacak.

Beşiktaş: Cordoba, İ.Toraman, Ronaldo, Çağdaş, Ali Güneş, Tayfur, Koray, Pancu, İ.Üzülmez, Tümer, Carew
Sakaryaspor: Şenol, Mesut, Cemil, G.Kök, Serdal, Fatih Ceylan, Aydın, Ragıp, E.Toraman, Burak, Mbayo

Hakem: Vedat Yüksel
Yayın: Lig TV
Saat: 16.30

Vedat Yüksel’li ilk randevu

Beşiktaş, Vedat Yüksel yönetiminde ilk maçına çıkıyor. Süper Lig’de bu sezon görev almaya başlayan Yüksel’le, ev sahipleri 4 kez sahadan üç puanla ayrılan taraf olurken, deplasman takımları ise galibiyeti yalnızca 2 kez yaşadı, 3 maç da beraberlikle sonuçlandı. Genç hakem yönettiği toplam 9 karşılaşmada sarı kartını 43 kez gösterirken, kırmızı kartına hiç başvurmadı, 7 kez de penaltıya hükmetti.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları