Sergen kulübeye doğru

Beşiktaş'ta 'süper solak' Sergen'e kulübe yolu gözüktü. Teknik direktör Del Bosque'nin, Avusturya ve Almanya kamplarında yeteri kadar oynatmadığı ve forma giydiği maçlarda da serbest değil, forvette görev verdiği Sergen'i şimdilik ilk onbirde düşünmediği öğrenildi. Babacan tavırlarına rağmen disiplini hiç elden bırakmayan ve yıldız, genç ayrımı yapmayacağını söyleyen Bosque, Başkan Yıldırım Demirören ile yaptığı görüşmede Sergen'in şimdilik hazır olmadığını söyledi.

Kamp sırasında hemen hemen bütün çalışmalara katılan, ancak hazırlık maçlarında fazla forma giyme şansı bulamayan Sergen Yalçın'ı orta sahada serbest değilde de forvette oynatan Del Bosque'nin, Başkan Demirören'e "Sergen süper yetenekli bir oyuncu. Ama oynatacağını sistemde orta alandaki iki oyuncu çok çalışıp, savaşmalı. Sergen'de doğal olarak bu özellik yok. Onu forvette düşünüyorum. Ama şimdilik oynayacak düzeyde değil. Üstelik forma giydiği maçlarda çok ağır kalıyor. Bu takımı da etkiliyor" dediği öğrenildi.

Geçen sezon İkinci Başkan Hüsnü Güreli'nin sözleşmesini yenilediği ve 1 trilyonu garanti, 2 trilyon lirası maç başına anlaşan Sergen, ilk 11'de oynamadığı zaman da anlaştığı parayı alamayacak. Siyah-beyazlı takımda en fazla parayı alan oyuncular arasında yer alan yıldız futbolcu, 40 maçta da oynarsa 3 trilyon lirayı hak edecek. Sakatlığı nedeniyle 2 gündür takımdan ayrı, salonda çalışan Sergen ise bir an önce formuna kavuşmak için çaba harcarken, Del Bosque'nin, kenarda tutmayı planladığı bu futbolcunun da en iyi verimi verdiği orta sahada oynamak istediği belirtildi.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları