Sergen de kara listede!

Ligin ilk yarısında beklediğini bulamayan ve tatile beşinci sırada giren Beşiktaş, devre arasında kadroda geniş çaplı bir değişikliğe gidecek. Takımla ilişkisi kesilecek oyuncular da yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Del Bosque'nin yönetimden öncelikli talebi, ikinci devre başladığında kadroda 22'den fazla oyuncunun bulunmaması. Bu, şu anda 26 oyuncusu bulunan Beşiktaş'ta, ocak ayında iki transfer yapılması durumunda en az 6 oyuncunun gönderilmesi anlamına geliyor.

Henüz bir liste vermedi
Bu konuda İspanyol teknik adam, yönetime henüz bir liste vermedi. Ancak Del Bosque ile yöneticiler arasında yapılan görüşmelerde gitmesi muhtemel oyuncuların isimleri telaffuz edilmeye başlandı. Kaan Dobra, Ronaldo, Cordoba, Carew gibi futbolcular, topun ağzına en yakın isimler. Bunların dışında Del Bosque'nin Sergen'e de sıcak bakmadığı öğrenildi.

Aybaba 3 oyuncu istiyor
Ancak Beşiktaşlı yöneticilerin büyük kısmının Sergen'e sahip çıktığı ve takımda kalması için baskı yaptığı bildirildi. Yönetim ile teknik heyet arasında önümüzdeki günlerde yapılması planlanan transfer zirvesinde bu durum netlik kazanacak. Beşiktaş'a şu anda pamuk ipliği ile bağlı olan Sergen için, defter bir kez daha kapanabilir. Bu arada Ankaraspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Cordoba, Ronaldo ve Veysel'in üçüne birden talip olduklarını açıkladı.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları