"Sergen çok özel"

Teknik Direktör Vicente Del Bosque, Sergen'in çok özel bir futbolcu olduğunu ve ondan en iyi şekilde yararlanmak istediğini belirterek, bu futbolcu hakkında kendi ağzından basında yer alan haberleri yalanladı. Antalya'ya ilk kez geldiğini ve buradan pozitif düşüncelerle ayrılacağını söyleyen Del Bosque, kampın güzel bir ortamda ve iyi hava koşullarında yapıldığını ifade ederek, "Oynadığımız 2 maç da iyi seviyedeydi. Burada negatif olan tek konu ise Sergen, Tayfun ve Emre'nin sakatlıklarının yanı sıra Tümer'in de sakatlanması oldu" dedi.

Halkın önünde ve medyaya karşı futbolcuları için her zaman iyi konuştuğunu söyleyen İspanyol teknik adam, "Sergen konusunda da sözlerim çarpıtılmadan yansıtılabilirse iyi olur. O büyük bir yetenek, fakat kampa geldiğimizden beri hiç antrenman yapmadı. Hakemler konusunda da hiçbir zaman konuşmam. Real Madrid'te de çok büyük yıldızlarla çalıştım ve hiçbir sorunum olmadı. Burada da olmaz" diye konuştu.

Del Bosque, gol atma konusunda herhangi bir sorunlarının olmadığını belirterek, "Ligde Fenerbahçe'den 2 gol daha az atmışız. Galatasaray'dan 10 gol fazlamız var. UEFA Kupası'nda da grubumuzun en çok gol atan takımıydık. Savunmada da ilk yarının son haftalarında dengeyi sağladık" dedi

Del Bosque, prensip olarak kulübün transfer çalışmaları hakkında bilgi vermek istemediğini belirtirken, "Ancak, her an her şey olabilir. Carew ayrılabilir mi, Sergen antrenman yapar mı, bilemiyoruz. Ancak, bize genellikle yaşlı oyuncular teklif ediliyor. Bence geleceğe yatırım yapılmalı ve 30 yaşın üstünde futbolcu transfer edilmemeli" diye konuştu.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları