Şenol Güneş'ten transfer açıklaması

Şenol Güneş, Beşiktaşımızın Olympiakos'u 1-0 yendiği karşılaşmanın ardından transfer konusunda açıklama yaptı.

Şenol Güneş, Beşiktaşımızın Olympiakos'u 1-0 yendiği karşılaşmanın ardından transfer konusunda açıklama yaptı.

"Şampiyonlar Ligi için eksik kadromuz var"

"Rakibe göre daha iyiyiz. Bugün de oyun olarak daha olumlu işlerimiz var ancak daha iyi olmak zorundayız. Şampiyonlar Ligi takımı olarak ve son şampiyon olarak daha iyi olmalıyız. Oynayanlar iyi savaşıyorlar, her şeyi yapmaya çalışıyorlar. Tabi bazen hata yapıyorlar. Ancak bunlar normal oyunun içinde bunlar var. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak bir kadro olarak sayısal bir eksikliğimiz var."

"Rekabet yaratmamız lazım"

"Rekabet yaratacak bir kadroya ihtiyacımız var. Alacağımız iyi oyuncularla rekabet artacaktır ve bu bizim için iyi olacaktır. Henüz tam istediğimiz kadro yapılanmasını oturtamadık. Rakipler 25-30 kişi ile çalışırken biz az kişiyle çalıştık. Eksiklerimizi ve oyun kalitemizi düşünüp geliştireceğiz."

"Stoper, forvet ve orta saha..."

"İyi bir Galatasaray ve iyi bir kadro yapılanmasına sahip bir takım ile oynayacağız. Stoperde, forvette eksiklerimiz var. Orta sahada sayısalı arttırmak adına oyuncu düşünebiliriz. Elimizdeki tüm oyuncular iyi oyuncular. Ancak Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak bir takım için eksiğiz. Sosa'nın doğru bir tavır sergilediğini düşünmüyorum. Transfer döneminde oyuncular gerekli görüşmeleri yapar ancak işine devam eder, antrenmanı bırakamaz. 
Elimizdeki oyuncuların bu yarışı tamamlamamızda her oyuncuya ihtiyacımız olduğunu söyleyebilirim."
Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları