Şenol Güneş'in istediği 5 isim!

Yönetimimiz ve Şenol Güneş Şampiyonlar Ligi'ne direkt olarak gruplardan katılacak takımı güçlendirmek için kolları erken sıvadı.

Yönetimimiz ve Şenol Güneş Şampiyonlar Ligi'ne direkt olarak gruplardan katılacak takımı güçlendirmek için kolları erken sıvadı.

Avrupa kulüpleri transfer için EURO 2016'nın noktalanmasını beklerken siyah beyazlı yönetimimiz listesini kesinleştirdi ve girişimlerine hız verdi. Beck ve Serdar'dan istediği verimi alamayan Beşiktaş yönetimi sağ bek için Fenerbahçeli Gökhan Gönül'de karar kıldı. Tecrübeli oyuncunun Fenerbahçe ile son görüşmesini yapmasını bekleyen yönetim olumsuz bir sonuç halinde hemen hamle yapacak. Ön libero transfer için ise tek aday olarak bir diğer Fenerbahçeli olan Mehmet Topal ön plana çıkıyor.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın önceki gün yapılan mali kurulda açıkça rest çektiği iki milli futbolcunun sarı lacivertli takımdaki kariyerlerini noktalama kararı aldıkları iddia ediliyor.

Zapata olmayınca N'Koulou

Beşiktaşımız'da sol bek transferi için ön plana çıkan isim ise Arjantin kulübü San Lorenzo'dan Emanuel Mas... Bu futbolcunun bonservisinin elinde olması tranfser ihtimalini güçlendiriyor. Yönetimin Milan'da oynayan Zapata'dan olumsuz yanıt almasının ardından ise, stoper gölgesi için rota Fransız kulübü Marsilya'da oynayan Kamerunlu Nicolas N'Koulou'ya çevrildi.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları