Şenol Güneş seçip, beğenip, oynatacak!

UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 7 sezon sonra dönecek olan Beşiktaş'ımız son dönemin en zengin kadrosunu kurdu. Üçüncü yıldızı da takmak isteyen Beşiktaşımızın elinde zirveye oynayabilecek 2 farklı takım oluştu.

Spor Toto Süper Lig'de son şampiyon Beşiktaş'ımız, sezona oldukça gösterişli başladı.

Arena'nın etkisiyle farklı bir havaya bürünen Beşiktaş camiası, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki 7 yıllık özlemi de bitirecek.

Ancak Beşiktaş'ta heyecanları artıran esas konu kurulan güçlü ve zengin kadro oldu. Son dönemin en alternatifli kadrosunu oluşturan Beşiktaş'ımızGaziantepspor ile önceki akşam Arena'da oynanan özel maçta bu gücünü gözler önüne serdi.

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş'in elinde adeta 2 farklı takım oluştu. 3 kulvarda yola devam edecek Beşiktaş'ta, A ve B olarak iki farklı ilk 11 bulunuyor ve bu kadrolar zirveye oynayabilecek potansiyel taşıyor.

Bu sezon 10 yeni futbolcuyu renklerine bağlayan Beşiktaş'ımız, her mevkiide direkt formayı kapabilecek kalitede oyuncuları kadrosunda barındırıyor. Ayrıca çok yönlü kadro oluşmasıyla da bütün açıklar ve eksikler ciddi bir sıkıntı yaşanmayacak biçimde kapanacak duruma geldi.

Kadronun kalitesi, sezon boyunca Beşiktaşımızın hocası Şenol Güneş'in elindeki en önemli kozlardan biri olacak.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları