Şenol Güneş o stoperi istiyor

Teknik Direktörümüz Kasımpaşa önünde yenen goller den sonra Orman'la görüştü. Şenol Güneş'in, "Başkanım bize hızlı bir stoper lazım. Serdar Aziz'i istiyorum. Karar siniz" dedi. Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı'nın Ozan Tufan'ın transferi sırasında Beşiktaşımız'a aldığı tavır yönetimimizi düşündürüyor . Ancak Orman'ın Serdar için tüm kapıları zorlayacağı öne sürüldü.

Beşiktaşımız'da sürpriz gelişmeler yaşanıyor...

Kasımpaşa ile oynanan karşılaşmada Siyah-Beyazlı takımımızın savunma hataları nedeniyle gol yemesi Teknik Direktörümüz Şenol Güneş'in moralini bozdu. Beşiktaşımız'ın erkenden şampiyon ilan edilmesinden rahatsızlık duyan ve Kasımpaşa karşısında korktuğu başına gelen tecrübeli hocamızın özellikle stoperlerden yeterince memnun olmadığı ortaya çıkarken Güneş'in Başkanımız Fikret Orman'la bir görüşme gerçekleştirdiği belirlendi.

Güneş'in başkana, "Kasımpaşa maçında galip bile gelseydik defanstaki sıkıntıları dile getirecektim. Özellikle stoper mevkiinde yer alan Rhodolfo, Ersan ve Milosevic ellerinden geleni yapıyor. Ancak bu mevkide bana Serdar Aziz gibi hızlı bir stoper şart. Sizden onu mümkünse takıma kazandırmanızı rica ediyorum" dedi.

FİKRET ORMAN YOL HARİTASI BELİRLEYECEK

Güneş'in bu yaklaşımının ardından Fikret Orman'ın kendisine söz vererek, "Ara transferde Serdar Aziz için ne gerekiyorsa yapacağız" cevabını verdiği belirlendi.

Ancak Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı'nın Ozan Tufan'ın transferi dönemi kendilerine karşı aldığı olumsuz tavrı unutmayan Orman'ın nasıl bir hamle yapacağını düşünüp bir yol haritası belirleyeceği öne sürüldü.
Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları