Şenol Güneş mest oldu! Daha mutlusu yok...

Yeni transferleri Gaziantepspor maçında deneme şansı yakalayan Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, tüm futbolcuların birbirinden başarılı görüntü sergilemesi sonrasında mest oldu. Beşiktaşımızın hocası Şenol Güneş'in, karşılaşma sonrasında Başkanımız Fikret Orman ile görüşüp takviyeler sebebiyle teşekkür ettiği öğrenildi.

Beşiktaşımızın tecrübeli teknik adamı Şenol Güneş'in, tüm transferlerin takıma katılmasının ardından keyfi yerine geldi. 

Beşiktaşımız'a tam 7 sezon sonra lig şampiyonluğu yaşatan 64 yaşındaki teknik adam Şenol GüneşGökhan Töre, Jose Sosa ve Mario Gomez gibi bu başarıyı elde etmelerine direkt katkı yapan oyuncuların ayrılığı sonrasında bu futbolcuların yerlerine gelen isimlerin performansından memnun kaldı. 

Milli arada önceki gün Gaziantepspor mücadelesinde forma verdiği Fabri, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Gökhan İnler, Anderson Talisca ve Vincent Aboubakar'ın ortaya koyduğu görüntü sebebiyle mutlu olan Güneş'in, maçın ardından Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile yaptığı görüşmede bu konudaki memnuniyetini dile getirdiği bildirildi.

'Bu kadroya güvenimiz tam'

Beşiktaşımızın tecrübeli çalıştırıcısı Şenol Güneş'in, "Yeni arkadaşların takıma katılmasıyla daha güçlü bir kadromuz oldu. Ligde yaşadığımız şampiyonluğu tekrar edip Şampiyonlar Ligi'nde de önemli işlere imza atabiliriz" diyerek Başkanımız Fikret Orman'a teşekkür ettiği öğrenildi. 

Başkanımız Fikret Orman'ın ise, "Şenol hocam, sana ve takımınıza olan güvenimiz tam. Beşiktaş'ın adını daha da yükseğe çıkaracağın konusunda senin yanındayız" dediği belirtildi.
Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları