"Senden vazgeçmedik Boyko"

Transfer döneminin en hareketli takımlarından olan Beşiktaşımız'da son gün Malaga'ya kiralanan Denys Boyko'nun başkanımız Fikret Orman tarafından İspanyol kulübe satılmadığı kaydedildi.

Geçen sezon büyük umutlarla transfer yaklaşık 3,5 milyon Euro'ya Dnipro'dan alınan Ukraynalı eldiven teknik direktörümüz Şenol Güneş'in gözüne girememiş ve fazla şans bulamamıştı. Buna rağmen başkanımız Fikret Orman her fırsatta Boyko'ya çok güvendiğini ve asla takımdan ayrılmayacağını üstüne basa basa söylemişti. Ancak Fabri'nin de transferiyle birlikte iyice arka plana atılan Boyko, Güneş'in de kendisine sırt çevirmesiyle çareyi ayrılmakta buldu.

BAŞKANA TEŞEKKÜR ETTİ

Malaga kulübü, ilk olarak Ukraynalı eldivenin bonservisini istedi ve 2 milyon Euro'luk bir teklifte bulundu. 

Fakat en başından beri Boyko'ya olan güvenini dile getiren Orman, hem fiyatı az buldu hem de satmaya sıcak bakmadığı için teklife kabul etmedi.

Orman'ın satışa izin vermemesinin en büyük nedenleri arasında Boyko'nun önümüzdeki sezon gelip takıma gireceğinin umudu olarak gösterildi. Boyko, başkan Orman ile yaptığı görüşmede kendisine bugüne kadar verdiği destekten ötürü teşekkür ederken Orman'ın da, "Sen yine bizim oyuncumuzsun. Git bu sezon oyna seneye daha hazır gel. Senden vazgeçmedik Beşiktaş'ın kalesini koruyacaksın" dediği öğrenildi.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları