"Şampiyonluğun en güçlü adayı biziz"

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuzu ifade etti.

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, Turkcell Süper Kupa'yı kaybetmelerine rağmen şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını iddia etti.

Galatasaray'ı tebrik ederek sözlerine başlayan Güneş, "Bir kupa vardı, alamadık. Kupayı alsaydık da tebrik etme durumumuz vardı, kaybedince de tebrik ettim. Biz de kazanabilirdik. Daha iyi olmak istiyoruz, bazı doğrularımız vardı. Becerimizi daha iyi kullanabilirdik. Bütün oyuncularımla gurur duyuyorum. Galatasaray nihayetinde bir kupa aldı, tebrik ediyorum. Bizim oturmuş bir düzenimiz var, hücumda daha iyi olabilirdik. Genel durumumuzu gördük ve kötü taraflarımızı ön plana çıkartmak istemiyorum. Her zaman daha iyi oynamak zorundayız, 120 dakika mücadele ettik." dedi.

Şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuzu vurgulayan Güneş, "Sadece transferle ilgili değil, oyuncu olarak da performans olarak da eksiğimiz. Uzun bir milli ara oldu ve böyle bir dalgalanma normal. İstediğimiz performansa ulaşmamız zaman alabiliyor. Bu halimizde bile şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuzu söyleyebilirim ancak eksik olan taraflarımızı tamamlamak zorundayız" şeklinde konuştu.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları