Şampiyonlar Ligi için Ospina!

Tolga Zengin'le 3 yıllık yeni anlaşma yapan yönetimimiz, Şampiyonlar Ligi'ni düşünerek Ospina'yı da transfer edecek.

Beşiktaş'ımız, Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir sezon geçirebilmek için ince eleyip, sık dokuyor. Öncelikle savunmasını güçlendirmek için harekete geçen yönetimimiz, '1 numara' mevkii için de kaliteli bir isimle kadroya takviye yapma kararı aldı.

Beşiktaş'ımız, üç senelik anlaşma uzattığı Tolga Zengin'e alternatif olarak düşündüğü Arsenal'in kalecisi David Ospina için girişimlerini hızlandırdı. Uzun süredir Petr Cech'in arkasında yedek bekleyebilecek bir kaleci transfer etmek isteyen İngiliz kulübü, hedefine ulaştığı takdirde David Ospina'nın Beşiktaş'a transferinde kolaylık sağlayacak.

Kolombiyalı kaleci Beşiktaşımızın teklifine prensipte 'evet' yanıtını verirken, Ospina'nın siyah-beyazlı takımına transferi için şu şartların gerçekleşmesi gerekiyor.

1-İlk olarak 2010 yılında Arjantin'in Independiente takımından transfer edilen ve tecrübe kazanması için alt lig takımlarına kiralanan genç kaleci David Martinez'in seneye Arsenal'e döneceği belirtiliyor. Ancak 24 yaşındaki kalecinin sürekli maç oynamaya ihtiyacı olduğu ve bu nedenle başka bir takıma da kiralanabileceği de konuşuluyor.

2-Geçen sezon İtalya'nın Roma takımına kiralık olarak gönderilen ve toplamda 42 maça çıkarak başarılı olan Wojciech'in de takıma geri dönme ihtimali hayli yüksek. Fakat Polonyalı kalecinin İtalya'da oynamaktan mutlu olduğu ve Arsenal'e geri dönüp, yedek beklemeyi istemediği söyleniyor.

3-Son ihtimal ise Marsilya'nın kalecisi Mandanda ismi dikkat çekiyor. Marsilya ile 300'ün üzerinde forma giyen Fransız kalecinin Londra'ya gidebilme ihtimali bulunuyor. Arsenal menajeri Arsene Wenger'in ise Mandanda gibi tecrübeli bir ismi takıma kazandırmaya düşünürken, Fransız kalecinin de 2 sene sonra emekli olması beklenen Cech'in ardından kaleyi devralma ihtimalini düşünerek Wenger ile çalışmak istediği belirtiliyor.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları