Sadece Sedef çağrıldı

Siyah beyazlı futbolseverler, maç öncesi sahaya çıkan oyunculardan sadece, bu sezon ilk kez 11’de forma giyen genç Mehmet Sedef’i alkışladı.

BEŞİKTAŞLI taraftarlar, sezonun ilk yarısında kendilerine hayal kırıklığı yaşatan futbolcularına olan tepkilerini dün farklı bir şekilde ifade etti. Taraftarlar, maç öncesi sahaya çıkan futbolculardan sadece, bu sezon ilk kez 11’de forma giyen Mehmet Sedef’i alkışladı. Siyah beyazlı futbolseverler genç Mehmet’i tribünlere çağırarak, "Bu taraftar seninle gurur duyuyor" diye tempo tuttu.

Teknik direktör Jean Tigana, devre arası kampının en başarılı isimlerinden Sergen Yalçın’a ilk 11’de görev verirken, forvette de İbrahim Akın-Ailton ikilisini oynattı. Siyah beyazlılarda Cordoba’nın yerine kaleyi Murat Şahin korurken, diğer kaleci Volkan Ünlü de bu sezon ilk kez yedek kulübesinde oturdu. Volkan’ın yanı sıra, Okan, Adem Dursun, Mustafa, Ali Güneş, Veysel ve PAF takımdan Rıza yedek kulübesinde yer alan diğer futbolcular oldu. Siyah beyazlıların 11 kişilik kadrosunda sadece 2 yabancı futbolcu (Kleberson ve Ailton) yer aldı.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları