Ronaldo'nun fiziğinin sırrı: Çalışmak

Messi ile birlikte dünyanın en iyi iki oyuncusundan biri olarak gösterilen Cristiano Ronaldo'nun fiziğinin sırrı ortaya çıktı.

Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun tekniği, gol becerisi gibi özelliklerinin yanında en çok bahsedilen tarafı fiziği oluyor. Olağanüstü bir fiziğe sahip olan Ronaldo'nun bunun nasıl başardığı merak ediliyor.

Hayatını adamış

İngiliz basını Cristiano Ronaldo'nun fizik durumunu çalışma düzenine borçlu olduğunu iddia ediyor. 19 yaşından beri tüm zamanını "en iyi" olmaya adamış olan Ronaldo, tüm zamanını buna harcadığı belirtiliyor. Messi ve diğer tüm futbolcuların evlerinde spor salonu olması ve kişisel antrenörle birlikte çalışması kural haline gelmiş olmasına rağmen Ronaldo, herkesten daha fazla çalışarak bunu başarıyor.

Vücut gelişimi için çok fazla zaman harcayan Ronaldo, "aşırı spor sizi kasa dönüştürür" algısına rağmen hızlı ayaklarını korumak için ekstra çalışmalar yapıyor.

İngiliz basını, birçok futbolcunun vücutlarına yeterince dikkat etmediği, yazın iyi görünebilmek adına Nisan ve Mayıs aylarında çalışmalar yaptıkları yönünde iddiada bulunuyor.

Cristiano Ronaldo, Sporting Lisbon, Manchester United, Real Madrid ve Portekiz Milli takımıyla çıktığı 727 resmi karşılaşmada 525 gol atarak maç başına 0.72 gol ortalamasını tutturdu. Portekizli yıldız kazandığı 3 altın top ve yakaladığı inanılmaz istatistiklerin düzenli çalışmasında önemli rol oynadığı düşünülüyor.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları