Rhodolfo kararı verildi!

Teknik direktörümüz Şenol Güneş ve yöneticilerimiz, Sambacı'nın ancak sezonun 2. yarısında hazır duruma geleceğini düşünüyor. Bu nedenle savunma hattına takviye yapılırken Rhodolfo devre arası transferiymiş gibi hareket edilecek.

Beşiktaşımız'da yeni sezon için transfer çalışmaları sürüyor. Siyah-beyazlı ekibimizde öncelik savunmanın ortasına yapılacak takviyeler. Ancak bu noktada şunu da belirtmek gerek, Kartal'ın şu anda sözleşmeli 4 stoperi var.

Bu isimler Pedro Franco, Alexander Milosevic, Alexis Delgado ve Luiz Rhodolfo. Ancak bu oyunculardan Franco ve Milosevic kampa götürülecek olmalarına karşın Beşiktaş'ın seviyesi için yeterli görülmüyor. Alexis ise zaten son maçlarda yedek kaldı ve yerini aslen bir sol bek olan Tosic'e kaptırdı. Ayrıca geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada İspanya'ya dönmek istediğini de söyledi.

Teknik heyet ve yönetimimizin tam anlamıyla güvendiği tek isim olarak Rhodolfo kalıyor. Ancak bilindiği gibi Brezilyalı futbolcu geçen sezonun ortasında sakatlandı. Çapraz bağları kopan Sambacı, yarım sezon oynayamadı ve sahalara nasıl döneceği hem Şenol Güneş hem de yöneticileri endişelendiriyor.

TOLGAY-VELİ ÖRNEĞİ

Tolgay Arslan ve Veli Kavlak örneklerini de hesaba katan siyah-beyazlılar, Rhodolfo'nun ancak sezonun ikinci yarısında hazır duruma geleceğini düşünüyor. Bu nedenle yazın savunmanın ortasına takviye yapılırken Rhodolfo devre arası transferiymiş gibi hareket edilecek.

Geçen sezonun devre arasında Hannover takımından kiralanan Marcelo'nun bonservisini alacak olan yönetim, teknik direktörümüz Şenol Güneş'in de talebi doğrultusunda stopere 2 ya da 3 transfer yapacak.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları