Quaresma için çılgın transfer teklifi

Beşiktaşımız'da sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Portekizli yıldız Ricardo Quaresma'ya, Katar'ın Al Sadd takımı talip oldu. Siyah-beyazlı takımımıza 13 milyon Euro bonservis bedeli öneren ekip, oyuncuya ise yıllık 5 milyon Euro teklif etti.

Beşiktaşımız'a sezon başında gelen Portekizli Ricardo Quaresma, sergilediği performansla bu sezon dikkatleri üzerine çeken futbolculardan oldu. 32 yaşındaki oyuncu, ülkesinin 29 Mayıs'ta Norveç ile yaptığı ve 3-0 kazandığı hazırlık maçında attığı jeneriklik golle dünya futbol kamuoyunun bir kez daha gündemine otururken siyah-beyazlı takımda transfer teklifi alan oyuncular kervanına katıldı. Quaresma'nın talibi ise Katar'dan çıktı.

Beşiktaş'a 13, Quaresma'ya 5 milyon Euro
Daha önce de Portekizli yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Katar'ın Al Sadd takımı, yeniden siyah-beyazlı takımımızın kapısını çaldı.

2017'e kadar Beşiktaş'ımız ile sözleşmesi bulunan oyuncu için teklif edilen bonservis bedelinin 13 milyon Euro olduğu öğrenildi. Oyuncuya ise 5 milyon Euro teklif edildiği kaydedildi. Quaresma'nın ise Beşiktaşımız'dan ayrılmayı düşünmediği belirtildi.

Portekizli yıldız geçen sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 37 maçta 5 gol atarken 8 de asist yaptı.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları