Q7'den 'yedek kulübesi' açıklaması!

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, ülkesi Portekiz'in Letonya'yı yendiği maçta yedek başlaması hakkında konuştu.

Ricardo Quaresma, yedek kalmayı sorun etmiyor! Geçtiğimiz sezon Beşiktaşımızın en çok asist yapan futbolcusu olan Quaresma, ülkesi Portekiz'in Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup maçında Letonya'yı 3-0 yendiği maça yedek başladı.

57. dakikada Gelson Martins'in yerine oyuna dahil olan Quaresma, maçın ardından yaptığı açıklamada ''Milli Takım için gelip katkıda bulunmak her zaman bir zevktir. Hep fırsatları değerlendirmeye çalışıyorum ama en önemlisi takımın başarılı olması. Teknik direktörümün kararına saygı duyuyorum. En iyisini o belirler'' şeklinde konuştu.

DÜNYA KUPASI AÇIKLAMASI

Dünya Kupası'na katılmayı çok istediğini vurgulayan 33 yaşındaki futbolcu, ''İşimizi yaptık, Dünya Kupası'na katılmak için savaşmayı sürdürüyoruz. Bu yüzden buradayız. Konfederasyonlar Kupası'nda da oynamak çok büyük bir gurur olacak. Kısa bir süre dinlenip tekrar çalışacağız. Yapabileceğimizin en iyisini yapmak istiyoruz'' dedi.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları