Protokolde büyük sevinç

Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Moldova temsilcisi Sheriff Tiraspol'u 1-0 yenen Beşiktaş, tur için az da olsa avantaj yakaladı. 2007-2008 sezonunda, yeni teknik direktörü Ertuğrul Sağlam yönetimindeki ilk resmi maçında zorlanan siyah-beyazlılar, 73. dakikada İbrahim Toraman'ın golüyle 1-0 galip gelmesini bildi.

2 takım arasındaki rövanş maçı, 8 Ağustos Çarşamba günü Moldova'nın Tiraspol kentinde yapılacak ve turu geçecek takım Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 3. ön eleme turuna yükselecek.

-PROTOKOLDE BÜYÜK SEVİNÇ-

Beşiktaş'ın 73. dakikada İbrahim Toraman ile bulduğu gol, siyah-beyazlı taraftarları olduğu gibi protokol tribünündeki davetlileri de coşturdu. Maçı yanyana izleyen Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ile Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, golü ayakta alkışlarken, birbirlerini kutladılar.

-GENÇ SERDAR ÖZKAN, GÖZ DOLDURDU-

Beşiktaş'ın yeni sezondaki ilk resmi maçında genç oyuncusu Serdar Özkan, taraftarların beğenisini kazandı. Geçen sezon kiralık olarak gönderilen genç oyuncu, ilk 11'de başladığı maçtaki performansıyla tribünlerden büyük alkış aldı.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları