Potada iki transfer

Beko Basketbol Ligi takımlarından Beşiktaş Cola Turkamız, Hırvat pivot Sandro Nicevic ve ABD'li forvet Preston Anthony Shumpert ile sözleşme imzaladı.

Siyah-beyazlı takımımızın, geçen sezon Fransa'nın Le Mans takımında forma giyen 31 yaşında ve 2.10 metre boyundaki pivot Nicevic'in yanı sıra, İtalya Ligi takımlarından Benetton Treviso'nun forvet oyuncusu, 28 yaşında ve 1.98 metre boyundaki Shumpert ile sözleşme imzaladığı açıklandı.

Beşiktaş Cola Turka'nın, oyun kurucu pozisyonunda yabancı bir oyuncu arayışı da sürüyor. Yeni sezon için iddialı bir kadro kurma amacındaki siyah-beyazlılar, antrenörlüğe Ergin Ataman'ı getirip, geçen sezon İtalya Ligi'nin sayı kralı olan Porto Rikolu oyuncu Rick Apodaka ve geçen sezon İtalya'nın Snaidero Udine takımında oynayan Jacob Jaacks'ı daha önce transfer etmişti.

Siyah-beyazlılar ayrıca, Ümit Milli Takım'ın oyun kurucusu Pınar Karşıyakalı Mehmet Yağmur, Darüşşafakalı genç oyuncu Sinan Güler ile Bandırma Banvitspor'dan eski oyuncusu Onur Aydın'ı da kadrosuna katmıştı. Beşiktaş Kulübü Basketbol Şube Sorumlusu Şeref Yalçın, iddialı bir ekip oluşturduklarını ve yeni sezonda zirveyi hedeflediklerini söyledi.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları