Porto'dan Aboubakar açıklaması

Porto Teknik Direktörü Nuno Espirito Santo, Beşiktaşımızın gündemindeki Vincent Aboubakar için konuştu.

Beşiktaşımızın Mario Gomez alternatifleri arasında yer alan ve yöneticilerin ilk temasları gerçekleştirdiği Vincent Aboubakar için Porto'dan ilk açıklama geldi. Porto Teknik Direktörü Nuno Espirito Santo, Aboubakar'ın durumu ile ilgili konuştu.

Espirito, oyuncunun geleceğinin belirsiz olduğunu söylerken; "Aboubakar'ı gözden çıkardığım doğru olmadığı gibi, hiçbir Porto oyuncusunu da gözden çıkarmadım. Hepimizin iyiliği için, bazı oyuncuların durumunu netleştirmek istiyoruz. Bunlar iyi oyuncular, harika profesyoneller ve hepsine saygı duyuyoruz. Porto'ya zaferler kazandıracak güçlü bir takım kurmak istiyoruz" dedi.

"KARAR VERMEK BİZİM ELİMİZDE"

Portekizli teknik adam, bazı ayrılıkların olmasının normal olduğunu da belirtirken, "Göreve başladığımızdan beri, sezona aynı kadroyla başlayamayacağımızı biliyorduk. Bu herkesin bildiği, normal bir şey. Kararları vermek bizim elimizde ve bunu sorumluluk bilinciyle yapıyoruz" diye konuştu.

BEŞİKTAŞ İLK TEMASLARI GERÇEKLEŞTİRDİ

Teknik direktörümüz Şenol Güneş'in transferine onay verdiği Aboubakar için Beşiktaş yönetimi Portekiz'e giderek ilk temaslara başladı. Kamerunlu oyuncunun İstanbul'da oynama fikrine sıcak baktığı ve Beşiktaş'ın önümüzdeki hafta Aboubakar'ı İstanbul'a getirmeyi düşündüğü kaydedildi.

Beşiktaşımızın kiralama teklifi yapmayı düşündüğü 24 yaşındaki Aboubakar, Villarreal ile oynanan sezon açılışında ve Şampiyonlar Ligi'nde Roma ile oynayacakları play-off müsabakasının kadrosunda yer almadı. Ayrılığına kesin gözüyle bakılan Kamerunlu golcü, geçen sezon 42 maçta 18 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi.

 

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları