"Parma'nın yeni hocasına dikkat"

Beşiktaş, bu akşam Parma deplasmanında UEFA Kupası'ndaki kader maçına çıkacak. İtalyan ekibini yakından tanıyan Galatasaraylı Hakan Şükür, bu önemli maç öncesi, siyah-beyazlı takıma uyarılarda bulundu. 2001-02 sezonunun ikinci yarısında forma giydiği Parma'da oynarken, teknik direktörün Pietro Carmignani olduğunu ve tecrübeli hocanın yeniden İtalyan ekibinin başına geçtiğini hatırlatan Hakan, Beşiktaş adına en büyük tehlikeyi de 'eski hocası' olarak gösterdi.

Futbolcular onu çok sever
Parma'nın kötü bir sezon geçirdiğini vurgulayan tecrübeli golcü, "Şu anda ligde kalmak için mücadele veriyorlar. Ama tabii ki UEFA da önemli. Takımın başına benim de eski hocam olan PietroCarmignani'yi getirdiler. Kendisi çok iyi ve disiplinli bir hoca. En büyük özelliği de birlikte çalıştığı her oyuncunun onu çok sevmesi. Özellikle genç oyuncuları ateşleyebilir. Serie A'yı düşünüp yedek takım çıkarsa bile, Beşiktaş, sahada iyi motive olmuş, yeni hocaları için mücadele eden bir ekiple karşı karşıya gelecek" dedi.

Parma as takımla çıkıyor
Carmignani'nin bir başka önemli özelliğini de "Çalışan, hakeden, onun gözüne giren formayı mutlaka alır" şeklinde açıklayan Hakan, "Sahaya as takım çıkarsa Beşiktaş'ın iş daha kolay olur. Çünkü yedekler çıkarsa kendilerini hocaya göstermek için ellerinden gelen her şeyi yapmaya çalışacaklar" yorumunda bulundu.Bu arada Parma'da, Beşiktaş maçına yedek takımla çıkma fikri, hoca değişikliğiyle birlikte geçerliğini yitirdi. Yeni teknik direktör Carmignani'nin, UEFA'da da yola devam etmek istediği ve bugün as oyuncularına yer vermeyi düşündüğü bildirildi.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları