Parçala Kartalım!

Basketbolda iki Türk takımının mücadelesine sahne olan FIBA Erkekler Avrupa Ligi çeyrek final serisi ikinci karşılaşmasında Beşiktaşımız bugün Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde saat 20.00’de başlayacak ve Marin Mehandjiev (Bulgaristan), Florin Grigoras (Romanya) ve Antonio Gallo (İspanya) hakem üçlüsünün yöneteceği bu zorlu buluşma, TRT 3’ten naklen yayınlanacak.

Abdi İpekçi Spor Salonu’nda yapılan serinin ilk karşılaşmasında Fenerbahçe'ye 70-67 yenilerek, 1-0 yenik duruma geçmiştik.Siyah - Beyazlılar’ın galibiyeti halinde ise turu geçecek takım, 23 Mart Çarşamba günü saat 19.00’da Abdi İpekçi Spor Salonu’nda yapılacak üçüncü ve son maçta belli olacak.

Beşiktaş Menaceri Zeki Can, telafisi olmayan bir maça çıkacaklarının altını çizerek, “Hedefimiz kazanmak. Mutlak galibiyet için sahaya çıkacağız. Seriyi Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynayacağımız üçüncü maça taşımak istiyoruz” açıklamasını yaparken, antrenör İhsan Bayülken de, “Savunmamızı iyi yapıp, hücumda da etkili olursak başarılı olacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları