"Oynat beni hocam"

Beşiktaş formasıyla çıktığı ilk maçta kırmızı kart gören Ali Tandoğan, Erciyesspor karşılaşması öncesi Tigana ile özel bir görüşme yaptı 
 
Üç maç artı 30 milyar

Kara Kartallar, Kayseri Erciyesspor’u devirerek ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak amacında... Beşiktaş açısından bu maçın önemi büyük, ancak bir futbolcu var ki, onun için bu mücadelenin anlamı çok daha farklı. Siyah-Beyazlı formayı ilk kez Erciyes’e karşı giyen Ali Tandoğan, kırmızı kart görmüş ve 3 maç ceza almıştı. Yönetimin de 30 milyar lira ceza verdiği tecrübeli oyuncu, Rıza Çalımbay’ın da hışmına uğramış ve bir daha 18 kişilik kadroya girememişti. Ali için kabus, Tigana’nın gelişiyle sona erdi.

"Oynat beni hocam..."

Fransız teknik adamın bankoları arasına giren Ali Tandoğan, yarın İnönü’de oynanacak Kayseri Erciyesspor rövanşı öncesinde Jean Tigana ile özel bir görüşme yaptı. Sağ kanat oyuncusu, “Hocam, bu maç benim için çok önemli. Herhangi bir sorunum da kalmadı. Lütfen bana görev verin” talebinde bulundu. Tandoğan’ın hırsından memnun kalan Tigana ise talebesini şöyle yanıtladı: “O maçı mutlaka kafandan sil, at... Sadece iyi çalış ve iyi hazırlan. Bunu yaparsan, karşılığını da kesinlikle olumlu yönde göreceksin...”

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları