Orman'dan Şenol Güneş'e güvence!

Beşiktaşımız'da başkanımız Fikret Orman ile teknik direktörümüz Şenol Güneş'in buluşması, oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşti. Fikret Orman, Beşiktaşımızın hocası Şenol Güneş'e "Siz saha dışındaki şeyleri hiç düşünmeyin. Futbolcuların ödemeleri bir gün olsun aksamayacak" diyerek maddi manevi destek vereceklerini belirtti

Kardemir Karabükspor maçı öncesinde bir araya gelen Başkanımız Fikret Orman ile teknik direktörümüz Şenol Güneş, aralarının bozuk olduğu yolundaki iddiaları çürüttü, birbirleriyle bilgi alışverişinde bulundu.

Bu sezon ikinci kez BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bir araya gelen ikilinin, birlikte yemek yediği ve kahkaha dolu bir sohbet gerçekleştirdikleri ortaya çıktı.

Oldukça sıcak bir ortamda geçen toplantıda, yönetim ve teknik heyet 3. yıldız için kenetlenme kararı aldı. Son şampiyonlukta da sürekli tesislere gelerek hem teknik heyetle hem de takımla yakından ilgilenen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, elinden geldiği kadar her maç öncesinde takıma destek ziyareti gerçekleştireceği vurgulandı.

Aydınlık gelecek

Başkanımız Fikret Orman, bu sene şampiyon olunması durumunda sadece üçüncü yıldız takmayacaklarını, bu şampiyonlukla Beşiktaş'ın geleceğinin daha da aydınlık olacağını söylediği bildirildi.

Kardemir Karabükspor maçı öncesinde takıma şans dileyen Başkanımız Fikret Orman'ın Şenol Güneş'e şu ifadeleri kullandığı öğrenildi:

"Sezon sonuna kadar yönetimin, maddi ve manevi desteği arkanızda olacak. Siz saha dışındaki şeyleri hiç düşünmeyin. Futbolcuların ödemeleri bir gün olsun aksamayacak. Çok iyi bir arkadaşlık ortamı var. Bu ortamın bozulmaması için hep birlikte el ele vererek çalışmalıyız."

Rekabetin faydası

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ise, yapılan transferlerin takım içerisindeki rekabet ortamını daha da arttıracağını ve bu durumun oyun kalitesine yansıyacağını dile getirdiği ortaya çıktı.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları