Orman'dan Şenol Güneş sözleri

Başkanımız Fikret Orman, siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş'in transfer çalışmaları hakkında yaptığı açıklamaları yorumladı. Orman, Güneş ile ilgili neler söyledi? Detaylar haberimizde...

Başkanımız Fikret Orman'ın yeni transferlerin imza töreninin ardından yaptığı Şenol Güneş açıklaması gündeme damga vurdu.

Şenol Güneş'in Türkiye'nin en namuslu, şerefli teknik direktörü olduğunu üstüne basarak vurgulayan Orman'ın bu ifadesi kısa süre içerisinde sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi.

Şenol Güneş'in transfer ile ilgili yaptığı açıklamalarda haklı olduğunu ifade eden Orman, "Hocamız konuşmalarında haklıydı. Çünkü bir teknik direktör sezon öncesi kampa gitmeden takım kadrosunu elinde görmek. Hocamız o açıdan haklıydı. Ama bizim açımızdan bakarsak, bizim de mali kriterlere uymak açısından, oyunculara paralarını ödeyebilmemiz gerekiyor. Biz de bu yönden haklıydık" dedi.

Hoca olmanın kolay olmadığunı ifade eden Orman, "Transfer yapmakla şampiyon olunmuyor. Hocamız kendi açısından baktığında haklı ama biz de kendi açımızdan baktığımızda haklıyız. Hocalık kolay olsa ben hoca olurdum, Zaten bu yüzden takımın başında Şenol Güneş var. Sonuç olarak hepimizin ortak menfaati bu takımı başarılı kılmak. Türkiye'nin en namuslu, şerefli teknik direktörü Şeno Güneş'tir." şeklinde konuştu.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları