'Optik Başkan' unutulmadı

Siyah-beyazlı taraftarlar, geçen günlerde vefat eden tribün liderlerinden ''Optik Başkan'' lakaplı Mehmet Işıklar'ı unutmadı.

Işıklar için kapalı tribünde çok sayıda pankart asılırken, taraftarlar zaman zaman ''Optik başkan ölmedi kalbimizde yaşıyor'' diye tempo tuttu. Ayrıca Işıklar'ın görüntüleri skorborddan yayınlanırken, ''Yiğidim aslanım burada yatıyor'' şarkısı çalındı.
Bu arada takımlar ısınırken taraftarların isteğiyle Işıklar için saygı duruşunda bulunuldu. İki takım futbolcuları da ısınmayı keserek saygı duruşuna katıldı.

Ayrıca kapalı tribünde, ''Türkiye'deki taraftar ruhunu taşıyan ve acımızı paylaşan herkese teşekkür ediyoruz'' pankartı açıldı. Yeni açık tribünde de ''İnönü'de Işıklar söndü, karanlıktayız'' pankartı dikkati çekti.

Diğer yandan geçen ay yaşamını yitiren Beşiktaş taraftarı olan şarkıcı Barış Akarsu'nun posteri de yeni açık tribünde yer aldı.

Diğer yandan tribünlerde ilginç pankartlar da göze çarptı. Yeni açık tribünde ''Azrail akıllı ol'' pankartı açılırken, teknik direktör Ertuğrul Sağlam için de ''Çok Sağlam geliyoruz'' pankartı asıldı.
Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları