Oktay: "5 Carew ederim"

Azerbaycan'ın Hazar Lenkeran takımında oynayan Oktay, "Norveçli oyuncunun Beşiktaş'a bir katkısı yok. Çok paraya alınan bir futbolcu başarılı olacak diye bir şey de yok. Transfer yaparken çok doğru karar verilmeli" dedi.

Azerbaycan'da şubat ayının en iyi futbolcusu seçilirken attığı gollerle Hazar Lenkeran takımını zirveye taşıya Oktay Derelioğlu, "5 Carew ederim" dedi. Rasim Kara'nın teknik direktörlüğünü yaptığı Hazar Lenkeran takımının golcü futbolcusu, Beşiktaş camiasına da göndermelerde bulundu. Oktay, şöyle devam etti: "Her gittiğim kulüpte, bana güvenildi. Ben de güveni sarsmadım. Bu bir ekip işi. Futbolda tek başına bir şey yapamazsınız.

Rıza'ya destek

Dünyanın eni iyi futbolcusu bile yapamaz. Beşiktaş'ta Del Bosque başarısız oldu. Bir kan değişimi gerekliydi. Şu anda gidilen yol doğru yol. Rıza Çalımbay, camia içinden gelen bir kişi. İnşallah başarılı olur." Beşiktaş'ta ayrılmasında hatanın kendisinde olduğunu kabul eden Oktay Derelioğlu, "Siyah beyazlı takımdan ayrılmasaydım, ileride bir Rıza Çalımbay olurdum. Hata bende. Artık hatalardan ders çıkardım. Aynı hataları yapmam" dedi.

İyi durumdayım

Beşiktaş'ın bu sezon düştüğü durumda Carew’in de etkisinin olduğunu iddia eden Oktay, Norveçli golcünün ya sakat, ya da cezalı olduğunu öne sürdü, "Takıma bir katkısı yok" dedi. Şu anda 29 yaşında olduğunu belirten yıldız oyuncu, şunları söyledi: "Kendimi Beşiktaş'ta oynadığım dönemden daha iyi hissediyorum. Transfer yaparken çok doğru karar verilmeli. Çok paraya alınan bir futbolcu başarılı olacak diye bir şey de yok. Ben 5 Carew ederim."

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları