Oğuzhan: "Bunları yapmamız gerekiyor"

Beşiktaşımızın yıldız ismi Oğuzhan Özyakup, Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Beşiktaşımızın Trabzonspor ile oynadığı mücadeleye sürpriz bir şekilde 11'de başlayan ve sakatlanarak kenara gelen Oğuzhan Özyakup, mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Öncelikle Ankara'daki saldırıda hayatını kaybedenler için sağsağlığı mesajı gönderen Oğuzhan, "Umut abinin doğumgünüydü bugün, benim de babamın doğum günü. Kendimi onun yerine koyamıyorum bile. Buruk bir sevinç oldu, sevinç bile diyemiyoruz" dedi.

"BUNUN MEYVELERİNİ SEZON SONU YİYECEĞİZ"

Sakatlığına rağmen oynama kararı aldığını belirten orta saha, "Oynamayacak gibi görünüyordum ama, ben biraz iyi hissettim. Hocamız da o konuda bizi serbest bıraktı. Maçtan bir gün önce tek çalıştım. Beni serbest bıraktı. Oynadım, az hissettim ama, böyle bir önemli yolda, böyle şeyler yapmamız gerekiyor. Bunun meyvelerini sezon sonu yiyeceğiz diye düşünüyorum. Maça iyi başladık diyemem. Trabzon pozisyonlara girdi ama, bize çok alan verdiler. Biz o alanları bir türlü değerlendiremedik. İlla ki pozisyonları değerlendireceğiz diye düşündük. İkinci yarıda maçın hakimi bizdik. Dünkü olaylardan dolayı tekrar başsağlığı dilemek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Maça sakat sakat çıktığını belirten Oğuzhan, "Tamamen ağrımın geçmesini bekliyorum. Bazen sporcular olarak bu tercihleri yapmamız gerekiyor. Bazı yerlerde koruyarak oynadım. Bu hafta iyi dinlenerek Antalya maçına çıkmayı istiyorum" diye konuştu.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları