Necip, Türkiye'ye karşı oynayabilir!

Beşiktaşımızın kaptanı Necip Uysal, "Ailemin kökeni Kosova'ya dayanıyor. Milli takım için bana yaptıkları teklifi başkanımız Fikret Orman, hocam Şenol Güneş ve yönetici ağabeylerimle değerlendirip kesin kararımı vereceğim" dedi.

Kosova, geçtiğimiz mayıs ayında UEFA ve FIFA'ya kabul edildi. Böylelikle dünya çapında kökeni Kosova'ya dayanan birçok yıldız futbolcu, kendi ülkesinin milli takımında oynayabilme şansı yakalayacaktı.

2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde Türkiye'nin de yer aldığı I Grubu'na eklenen Balkan ülkesinin takımına katılması gündeme gelen isimlerden biri de Necip Uysal oldu. Şimdilerde Beşiktaş'ın 25 yaşındaki kaptanı Necip Uysal'ın, 12 Kasım 2016'da Türkiye'nin Kosova ile oynayacağı maçta Ay Yıldız'a rakip olma ihtimali iyice kuvvetlendi.

"AİLEM ÇOK SEVİNDİ"

Milli takım tercihi ile ilgili görüşlerini alınan Necip Uysal, şunları söyledi:

"Türk Milli Takımı'nda U-19'larda 1 maç oynadım. Yıllardır ay yıldız için kalbim attı. Beşiktaş'ta çok iyi performans gösterdiğime inanıyorum ama Türk Milli Takımı'ndan davet almadım. Kosova teklifini, başkan Fikret Orman, hocam Şenol Güneş ve yönetici ağabeylerimle konuşarak kesin kararımı vereceğim. Bu teklife ailem çok sevindi. O formayı giymek benim için onur olacaktır."

"NECİP'İN KARARINI BEKLİYORUZ"

Kosova Futbol Federasyonu BaşkanıFenerbahçe'nin eski futbolcusu Fadıl Vokri, Necip'in milli takımlarında oynaması konusunda şunları söyledi:

"Teknik direktörümüz kendisiyle konuştu. Kesinleşmiş bir şey yok. Necip'in kararını bekliyoruz. Olumlu cevap alırsak, resmi işlemleri başlatacağız. Türkiye ile oynayacağımız maçta onu oynatabiliriz."

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları