Muhtar’ın yerine Ercan

Yönetici Sinan Vardar, Kıvanç Oktay’ın iyi niyetinden şüphemiz yok ama bu işler bir kişiyle olmaz dedi. 

Yönetimin Ümraniye kampında ilginç gelişmeler yaşandı. Başını Sinan Vardar’ın çektiği bir grup, sıkıntılarını Başkan’a şu sözlerle aktardı: “Madem burada her şey konuşulacak, o halde futboldan başlayalım. Yönetim toplantılarında futbol masaya bile getirilmiyor. Kıvanç kardeşimizin iyi niyetinden şüphemiz yok. Ancak durum ortada, bu iş bir kişiyle olmaz. Transferi neden sadece iki menacer yaptı, Sinan Engin neden takımla birlikte geziyor?”

Hakem yasağı!
“Bu konularda şeffaf olalım. Futbolla ilgili her şey önce komitede, sonra yönetimde tartışılsın. Bosque’ye de mutlaka Türk yardımcı atayalım. Ve en önemlisi, Fenerbahçe gibi geleceğin takımını yaratalım.” Del Bosque’nin de altyapıya önem vermediği için eleştirildiği görüşmelerde, konuşulanları sürekli not alan Demirören’in, ikinci yarıdan itibaren özellikle hakemlerle ilgili görüş bildirilmemesini istediği öğrenildi.

Ayaz da onaylanıyor
Geçtiğimiz hafta yapılan olağan haftalık toplantıda Adnan Demir, Hakan Kalkavan ve Reha Muhtar’ın istifalarını onaylayan yönetim, bugün de Latif Ayaz’ın durumunu masaya yatıracak. Ayrılma isteğini Başkan Yıldırım Demirören’e resmen ileten Ayaz’ın istifası da onaylanacak. Böylece Mayıs sonundaki kongrede oluşturulan listeden ayrılan yönetici sayısı 5’e çıkacak.

Bugün yapılacak yönetim kurulu toplantısında istifa eden yöneticilerin yerlerine yeni isimler atanacak. Reha Muhtar’dan boşalan Basın Sözcülüğü görevini yine bir gazeteci devralacak. Fikret Ercan, bugünden itibaren kulübün görsel ve yazılı basınla ilişkilerine yön veren isim olacak.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları